BIBLIOTHEEK VELDHOVEN GESLOTEN, AFHAALBIEB OPEN
Vanaf 15 december 2020 tot 20 januari 2021

Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek Veldhoven gesloten tot woensdag 20 januari, onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Tijdens de sluitingsperiode biedt de bieb alternatieven in de vorm van de online Bibliotheek, de Afhaalbieb en online activiteiten. Ook de klantenservice blijft bereikbaar en het inleveren van materialen is mogelijk op werkdagen van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen).

Online Bibliotheek
Bibliotheekleden hebben toegang tot meer dan 30.000 e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Van voorleesboekjes voor de allerkleinsten en spannende jongerenromans tot populaire bestsellers: er is voor elk wat wils. E-books en luisterboeken van de online Bibliotheek worden steeds populairder. Dit jaar zijn er al ruim 3,3 miljoen e-books en 1,8 miljoen luisterboeken gedownload door honderdduizenden gebruikers.
Meer informatie en downloaden via www.onlinebibliotheek.nl

TijdschriftenBieb app
Nieuw in het aanbod van de online Bibliotheek is de TijdschriftenBieb app. Bibliotheekleden hebben de keuze uit 16 verschillende tijdschriften, zoals Flair, Viva, Margriet, Story, Psychologie Magazine en AutoWeek. Meer informatie en downloaden via www.onlinebibliotheek.nl/nieuwe-apps/tijdschriftenbieb 

Afhaalbieb
De Afhaalbieb is een gratis service voor Veldhovense bibliotheekleden. Via het aanvraagformulier kunnen zij een boekenpakket bestellen, dat bestaat uit zes titels. 
Bibliotheekleden selecteren zelf in het formulier het gewenste ophaalmoment, dat wel minimaal één werkdag na de dag van aanvragen dient te liggen.
Bibliotheekmedewerkers houden in de samenstelling van het boekenpakket zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van de leden. Dit kunnen zij aangeven in het aanvraagformulier. Ze kunnen kiezen uit boeken en tijdschriften en diverse categorieën of zich laten verrassen.
Meer informatie en aanvragen: www.bibliotheekveldhoven.nl/afhaalbieb

Online activiteiten
Tijdens de sluitingsperiode biedt de Bibliotheek Veldhoven gratis online activiteiten aan, zoals Boekjes & Babbels voor (groot)ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar en de lezing ‘Een boost aan ontspanning’ door kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekveldhoven.nl/agenda

Klantenservice
Bibliotheekleden die niet de beschikking hebben over internet en gebruik willen maken van de Afhaalbieb kunnen via de klantenservice telefonisch hun bestelling doorgeven.
Ook voor andere vragen, bijvoorbeeld over het lidmaatschap of de online Bibliotheek, is de klantenservice telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur (m.u.v. feestdagen) via tel: 040-2532901.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten