BOEKJES EN BABBELS ONLINE  – BEWEGEN!
Dinsdag 12 januari, 11.00-12.00 uur | Deelname gratis

 

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier! Vandaar dat de Bibliotheek Veldhoven meedoet aan het landelijk project BoekStart voor baby's en regelmatig activiteiten organiseert voor jonge kinderen, zoals Boekjes & Babbels.

Tijdens elke bijeenkomst van Boekjes & Babbels staat een ander thema en prentenboek centraal. Er wordt voorgelezen door Monique Laudy van de Bibliotheek en jeugdverpleegkundige Lotte Keijzer van consultatiebureau Zuidzorg geeft aansluitend meer informatie over het thema. Vragen stellen is uiteraard ook mogelijk.

Vanwege het coronavirus zijn de bijeenkomsten van Boekjes & Babbels voorlopig niet in de Bibliotheek maar online te volgen.

Het boek dat op dinsdag 12 januari centraal staat is  'Dansen, springen, buigen' van Betty Sluyzer. Monique leest voor uit dit vrolijke, kleurrijke prentenboek en motiveert de kinderen en ouders om mee te doen met de beweegspelletjes. Daarna geeft Lotte van consultatiebureau Zuidzorg meer informatie over de motoriek en het belang van bewegen.


De bijeenkomsten van Boekjes & Babbels zijn elke tweede dinsdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur en bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Ook kinderdagverblijven zijn van harte welkom om zich aan te melden en mee te doen.
Deelname is gratis, na aanmelding ontvangen deelnemers één dag van tevoren de besloten link om mee te doen.

Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes  

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten