BOEKJES & BABBELS ONLINE: ETEN
Dinsdag 9 februari, 11.00-12.00 uur | Deelname gratis

 

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier! Vandaar dat de Bibliotheek Veldhoven meedoet aan het landelijk project BoekStart voor baby's en regelmatig activiteiten organiseert voor jonge kinderen, zoals Boekjes & Babbels.

Vanwege het coronavirus zijn de bijeenkomsten van Boekjes & Babbels voorlopig niet in de Bibliotheek maar online te volgen.

Het boek dat op dinsdag 9 februari wordt voorgelezen is  'Een hapje voor kleine Ezel' van Rindert Kromhout. In het verhaal weigert Kleine Ezel een boterham te eten. "Mijn buik zegt nee", zegt hij tegen zijn moeder. Totdat mama Ezel besluit het brood dan maar aan de eendjes te voeren...
Een jeugdverpleegkundige van GGD Jeugdgezondheidszorg Consultatiebureau (voorheen Zuidzorg) vertelt over wat je als ouder kan doen om de kinderen toch aan het eten te krijgen.


De bijeenkomsten van Boekjes & Babbels zijn elke tweede dinsdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur en bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Ook kinderdagverblijven zijn van harte welkom om zich aan te melden en mee te doen.
Deelname is gratis, na aanmelding ontvangen deelnemers één dag van tevoren de besloten link om mee te doen.

Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes-babbels   

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten