KENNISMAKERS ONLINE: NLP EN OPVOEDING
Donderdag 25 februari van 19.00 tot 20.30 uur

Vanuit de Bibliotheek Veldhoven geeft Margareth Maduro een online workshop over hoe je de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) kunt inzetten in de opvoeding.

Margareth: "NLP kun je zien als een handleiding voor je brein om gedragspatronen en succes te beïnvloeden. Het is een levensstijl die je in staat stelt om jezelf en anderen beter te begrijpen en om op een efficiënte manier gewenste doelen te bereiken."

Tijdens deze interactieve, online workshop wil Margareth ouders/opvoeders onder meer laten ontdekken op welke manieren kinderen naar de wereld om hen heen kijken en tot actie overgaan. Ze vertelt welke eigen gedragspatronen ondersteunend of belemmerend werken.
Ook geeft ze tips om beter en doelgericht te communiceren met kinderen.

Over Margareth Maduro
Margareth Maduro is de oprichter van ‘My Greatness Academy’, een bedrijf dat gericht is op het vergroten en ontwikkelen van ‘soft skills’ bij professionals, zoals communicatieve vaardigheden. Margareth is naast trainer en coach ook pedagoog en wil ouders/opvoeders laten ervaren hoe NLP een waardevolle bijdrage kan leveren in zowel hun carrière als privéleven.

Aanmelden
De activiteit is op donderdag 25 februari van 19.00 tot 20.30 uur. Deelname is gratis na aanmelding. Na aanmelding ontvangen deelnemers via e-mail een bevestiging en op de dag zelf een herinnering en deelnamelink. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/nlp-opvoeding

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen die een passie, bijzondere ervaring of specifieke kennis heeft kan deze via KennisMakers delen met anderen. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten