XHAP CONCERT ZONDAG 6 NOVEMBER IN 'T TWEESPAN

STANZA speelt try-out van GRENS bij XHAP in ’t Tweespan op zondag 6 november.

 

Vanaf december 2022 gaat STANZA het land in met een nieuw programma met geheel eigen werk. De aanleiding was het soloalbum GRENS dat bandlid Jos van Oorschot tijdens de corona pandemie schreef en opnam. (beluister hier)

 

Inmiddels zijn de 13 Nederlandstalige nummers van GRENS aangevuld met liederen die Jos samen met bandlid Erik van Dijck schreef. In de teksten hoor je de verbondenheid met de aarde, over hoe het schip te keren voordat het de wal raakt. Maar ook zijn er liederen die gaan ook over de liefde en de medemenselijkheid, waarin zelfspot niet ontbreekt.

 

Met deze try-out bereiden de mannen van STANZA zich voor op de kleinere theaters. Reacties van het publiek zijn belangrijk om de vorm en de inhoud van het programma te verbeteren. 

 

De muziek van STANZA is een mix van folk, pop en americana. De nummers worden in dit nieuwe liedprogramma afgewisseld met een column en enkele gedichten.

 

Bezetting:

Erik van Dijck: zang, toetsen, mondharmonica en gitaar

Jos van Oorschot: zang en gitaar

Ruud Sempel: bas

Kees de Wit: drums en percussie

 

Meer informatie kunt u vinden op de facebookpagina van STANZA: 

 

De XHAP concerten vinden plaats op iedere eerste zondagmiddag van de maand. Kijk op onze website voor het actuele jaarprogramma.

 

XHAP heeft als doelstelling het bevorderen van en een podium bieden aan “semi professionele” bands en muzikanten die vooral eigen werk spelen. 

 

Graag vooraf reserveren via de website van XHAP: xhap.nl/reserveer 

Datum: Zondag 6 november 2022 van 14:30 tot 16:30 (deuren open om 14:00u)

Locatie: ’t Tweespan, Mira 2, 5505 AT Veldhoven.

 

Contact en meer informatie:  xhap.nl, Tjeu Horsch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.