WORLD CLEANUP DAY 2022

 

Op zaterdag 17 september is het World Cleanup Day!
Dat wordt weer een gezellige, mooie en actieve dag. Want deze wereldwijde opschoondag is het perfecte moment om jouw buurt, schoolplein, sport- of bedrijventerrein zwerfafvalvrij te krijgen.


De behoefte om de wereld  zwerfafvalvrij te krijgen wordt steeds groter. Daarom willen we met zo veel mogelijk mensen in actie komen om zwerfafval op te gaan ruimen. Dit is de perfecte kans om te beginnen in jouw eigen omgeving, want je kan (eenmalig) heel gemakkelijk mee doen met de World Cleanup Day 2022.

Ben er snel bij en meld jouw opschoonactie nog voor de vakantie aan. Aanmelden kan tot maandag 5 september 2022. 

Opschoonmaterialen worden verzorgd door jouw gemeente.

Aanmelden kan via: 

https://singuser49c30451.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0kqGtW7laQLbROu

Doe je mee samen met anderen buiten jouw eigen huishouden? Meld je dan aan als groep!

 

Voor wie is de World Cleanup Day?

Iedereen kan meedoen tijdens de World Cleanup Day. Wil je altijd al graag iets doen tegen zwerfafval? Dan heb je nu geluk! 

Je kan individueel of samen met een groep anderen in actie komen. Ga je zelf (met jouw partner of het gezin) aan de slag? Of motiveer je ook je buurtgenoten, vrienden of collega’s?

Ook scholen ontvangen van ons een uitnodiging om mee te doen.

Maak ook kans op mooie prijzen

Wij vinden dat iedereen een schone en zwerfafvalvrije omgeving verdient. Maar wie zich hiervoor inzet tijdens de World Cleanup Day kan zelfs nog meer verdienen.

Alle deelnemende kinderen krijgen een leuke Afvalbingokaart.
En kom je als groep in actie? Dan speel je zelfs automatisch mee met de Afvalbingo en maak je kans op mooie (geld)prijzen voor de hele groep..

Afvalbingo speciaal voor kinderen

Alle kinderen die meedoen krijgen een leuke Afvalbingokaart! Leer vanalles over zwerfafval en kruis aan wat je allemaal hebt gevonden

Afvalbingo voor groepen met mooie prijzen

 

Met de Afvalbingo maken deelnemende groepen
(met meer dan 5 personen)
ook kans op mooie prijzen!

De World Cleanup Day is een mooie dag om in actie te komen tegen zwerfafval!

Kan jij helaas niet meedoen aan de World Cleanup Day op zaterdag 17 september? Geen ramp! Je kan ook op een ander moment zwerfafval gaan opruimen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen je verder.