LOEK@WINTER VAKANTIEPROGRAMMA

KOM JIJ OOK NAAR LOEK@WINTER? 

 

Binnenkort start LOEK@WINTER. Dit is ons prikkelvriendelijke vakantieprogramma wat plaatsvindt op 7 en 8 januari 2023. Er worden leuke activiteiten georganiseerd speciaal voor kinderen en jongeren. Het programma is bedoeld voor jong en oud (4 t/m 18 jaar). Bij deze een inkijkje in het programma.  

5 januari 2022 

Spelen met zintuigen Leeftijd: 10 - jaar 
Vandaag maken we er een gezellige dag van met lekkere chocolademelk mmmmm. We gaan creatief aan de slag met brooddeeg. Heb jij dat ooit gedaan? Heerlijk met je handen in het deeg, daar word je lekker rustig van. En weet je? Jij mag zelf weten wat je maakt, het wordt vast iets moois. Dit is niet alles wat we gaan doen. We gaan de Orbeez (sensomotorische balletjes) laten groeien. Met deze balletjes kan je lekker friemelen. Wat zal jij rustig naar huis gaan. Doe jij mee?  
 

TikTok Bingo Leeftijd: 10 t/m 14 jaar 
Zin in een avond ouderwets Bingo? Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen bij deze TikTok versie van bingo!  
 

Newyear bowls Leeftijd: 14 t/m 21 jaar 
Gezellig, gezellig, gezellig! Vandaag is het jouw kans om een strike te gooien want we gaan bowlen. Wij zijn benieuwd naar jouw talent maar we vinden het vooral gezellig dat je meedoet. Natuurlijk gaan we nog veel meer doen. Er wordt gezorgd voor een lekkere maaltijd, dus als je hamburgers lust, doe dan vooral mee. Crazy 88 klinkt jullie vast al bekent in de oren of nog niet? Dit leuke, grappige spel mag niet ontbreken op deze dag.  

januari 2022 
New year games & movie Leeftijd: 10 – jaar & 10-14 jaar 
Vandaag is het spelletjes tijd en zoeken we gamers. Nee, niet op de PC maar er zijn grote XL-games en natuurlijk valt er een prijs te winnen: leuk, leuk, leuk! Maar naast de spellen is het vandaag ook filmtijd. Bij film hoort popcorn....mmmmmm. En weet je wat we ook nog gaan doen? We gaan Marshmallows roosteren op de vuurkorf. Het wordt een gezellige winterse afsluiting. We love it 
. 
Luck@you Leeftijd 15-21 jaar 
Laatste avond dus tijd om eens goed uit te pakken. Kom jij naar het LOEK@YOU casino? Van pokeren, black jack en roulette krijg je honger!! Daarom gaan we ook gezellig gourmetten. Het wordt een feestelijke afsluiting met leuke prijzen. Trek jij je feest outfit aan? (is niet verplicht) 

Je kan zelf kiezen aan welke activiteit je mee wilt doen en op welke dag. Kijk maar eens op: loekatwinter2023.eventbrite.nlVia de ticketknop kan je het programma zien. Kaarten zijn te bestellen vanaf 21 november. Voor vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hopen je snel weer te ontmoeten.  

Groeten,  

Werkgroep LOEK@WINTERMarie-Jose, Mandy en Mieke