• Foto 1 homepage slider
  • Foto 2 homepage slider

UITBLINKER VOOR VERONIQUE GERRIST

 

Zondag 2 juni reikte burgemeester Marcel Delhez - tijdens de jaarlijkse Spektakeldag van Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk - de ‘Uitblinker’ uit aan Veronique Gerrist (16). Veronique is zeer actief als vrijwilliger binnen de gemeente Veldhoven. Haar inzet voor de Veldhovense samenleving is bijzonder en wordt enorm gewaardeerd.

Veronique

Veronique is sinds 2020 actief bij de Chill Club van de Jongeren Ontspanningsclub Veldhoven (J.O.C.). Ze organiseert hier wekelijks spelletjes voor 20 kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar. Sinds 2021 is ze ook actief bij Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk waar ze tijdens carnaval, Pasen, Spektakeldag, Jeugd Instuif en Sinterklaas activiteiten begeleidt voor zo’n 25 tot 75 kinderen.

Bij Stichting Vakantiewerk Veldhoven organiseert Veronique sinds 2022 - tijdens de zomervakanties - voor zo’n 50 tot 200 kinderen de Huttenweek en vakantieactiviteiten Jeugdland. Daarnaast is Veronique sinds 2022 actief bij Ontmoetingscentrum ‘t Tweespan, waar ze twee keer per jaar een Pubquiz organiseert. Veronique bedenkt hier zelf de vragen voor.

Jeugdlintje

De ‘Uitblinker’ is de naam van een gemeentelijke onderscheiding bestemd voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 20 jaar die een bijzondere, onbaatzuchtige prestatie hebben geleverd voor Veldhoven of een van haar inwoners. Het is het derde jeugdlintje dat is toegekend sinds het vaststellen van de nieuwe verordening in 2015.

Sponsoren Ons Zonderwijk

Volg ons op Social Media

Contact

Heeft u tips, vragen of nieuws?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Stichting Ons Zonderwijk

Roel Akkerman
De Sitterlaan 33
5505AB Veldhoven 
roelakkerman@hotmail.com