• Foto 1 homepage slider
  • Foto 2 homepage slider

STEMMEN VOOR VELDHOVENS VEELBELOVEND ONDERNEMER VAN HET JAAR

 

Melissa Bos van Lis Foods & Goods, David Evers van Davids Boomverzorging & Advies en Ilse van Drongelen van Het Biermeisje maken kans om Veelbelovend Ondernemer van het Jaar te worden. De drie zijn door een jury geselecteerd uit de genomineerden voor de prijs. Vanaf nu kan er op hen gestemd worden op veldhovenverbindt.nl/ondernemersprijzen.

In de aanloop naar het evenement van Veldhoven Verbindt is de nominatie periode voor Veldhovens Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar nu achter de rug. De jury maakt een keuze voor de Ondernemer van het Jaar en het publiek heeft de belangrijkste stem voor de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Veldhoven Verbindt Evenement op 12 september. Veldhoven Verbindt is een collectief van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs & ondernemersverenigingen. Elk jaar organiseert het collectief een business event met een bijzondere gast uit het Veldhovense bedrijfsleven. Tijdens de vijfde editie van het evenement is Peter Wennink te gast.

Stemperiode

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente, het bedrijfsleven en advocatuur-notariaat kiest uit de nominaties de Veldhovens Ondernemer van het Jaar. De Veldhovens Ondernemer van het Jaar is een ondernemer die zijn/haar sporen heeft verdiend in het bedrijfsleven, de Veelbelovend Ondernemer van het jaar is een aanstormend talent.  Tot en met 15 augustus kan er gestemd worden op de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. 

Vorige winnaars

De Veldhovens Ondernemer van het Jaar werd vorig jaar in het leven geroepen als opvolger van de Veldhovense Ondernemerstrofee. Eefje Maessen was de eerste winnares.  Veelbelovend Ondernemers van het Jaar 2023 werden Laura van der Velden en Chiel Sap van restaurant Le Sable.

 

Vrijkaarten voor starters & golden ticket

Veldhoven Verbindt stelt 20 vrijkaarten beschikbaar voor ondernemers die minder dan drie jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Eén van deze starters gaat ook naar huis met een Golden Ticket waarmee de ondernemer gebruik kan maken van een aantal diensten die beschikbaar worden gesteld door ervaren Veldhovense ondernemers.  Ondernemers die een vrijkaart willen winnen kunnen een mail sturen met hun bedrijfsnaam, adres en inschrijfdatum bij de Kamer van Koophandel aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Golden Ticket wordt uitgereikt tijdens het Veldhoven Verbindt business event. 

Sponsoren Ons Zonderwijk

Volg ons op Social Media

Contact

Heeft u tips, vragen of nieuws?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Stichting Ons Zonderwijk

Roel Akkerman
De Sitterlaan 33
5505AB Veldhoven 
roelakkerman@hotmail.com