• Foto 1 homepage slider
  • Foto 2 homepage slider

GRATIS BUITENFILM 24 JUNI

Kom op 24 juni naar de gratis buitenfilm: The biggest little farm

De Veldhovense kluskar nodigt iedereen uit voor een gratis buitenfilm. Kom maandag 24 juni naar d’Ekkerplein en kijk met de hele familie naar de film The biggest little farm.

De film

De film gaat over een stel dat hun appartement in Los Angeles noodgedwongen moeten verlaten. Ze besluiten op goed geluk een dor stuk Californische grond te kopen en dat om te toveren tot een ecovriendelijk paradijsje. Niet per se het spannendste uitgangspunt voor een documentaire, maar het scheelt dat John professioneel natuurfilmer is: zijn opnames van de flora en fauna die de boerderij in zeven jaar tijd overspoelen, zijn schitterend. Nog inspirerender is echter de filosofische ondertoon van de film, die aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee.

The biggest little farm

Gratis toegang
Neem je eigen klapstoeltje, kussen of picknickkleedje mee en kom genieten! De koffie en thee is gratis. Voor de kinderen is er gratis limonade en popcorn. Breng voor koffie, thee en limonade je eigen beker mee!

Locatie en aanvang
De film start om 19.00 uur, de tent op d’Ekkerplein gaat om 18.30 uur open. Ook bij slecht weer gaat het gewoon door. De film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Roken en vapen is verboden op het gehele terrein. Kom op de fiets, parkeren is vanwege de tent heel lastig.

Sponsoren Ons Zonderwijk

Volg ons op Social Media

Contact

Heeft u tips, vragen of nieuws?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Stichting Ons Zonderwijk

Roel Akkerman
De Sitterlaan 33
5505AB Veldhoven 
roelakkerman@hotmail.com