FIETSPAD PARK VOGELZANG OF DE SITTERLAAN

Brief zoals die naar de bewoners van De Sitterlaan gestuurd is.

Graag wil ik ons even voorstellen,

Wij zijn de Stg. Ons Zonderwijk, het voormalig wijkplatform van onze wijk Zonderwijk.

We hebben een uitnodiging gehad van de gemeente om in februari mee te praten over een aan te leggen fietspad van de nieuwe wijk Zilverackers naar het Citycentrum en Eindhoven.

De gemeente heeft een verkeersbureau ingeschakeld voor een haalbaarheidsstudie en deze is met volgens hen 2 haalbare varianten gekomen. Deze hebben ze met ons besproken op een Teamsvergadering  29 maart  via een online verbinding.

Voor de gemeente waren 4 personen online. Verder iemand van de Politie, van de Fietsersbond, van Wijkplatform het Look, een Wijkambassadeur van Zonderwijk en wij als Stg. Ons Zonderwijk (het voormalig Wijkplatform Zonderwijk).

We hebben daar allen onze op- en aanmerkingen kunnen geven op de presentatie van de plannen en de gemeente zou hiermee aan de slag gaan. De volgende vergadering werd gepland op 29 april 2021.  Vervolgens is deze verzet naar 25 mei a.s.  We zijn het absoluut niet eens met de conclusies die door Bureau Kragten en de gemeente zijn getrokken naar aanleiding van de onlinevergadering.  En om u te informeren over de reactie die we bij de komende vergadering op 25 mei willen geven aan de gemeente, hebben we deze toegevoegd.

Graag hadden we u allen uitgenodigd voor een bijeenkomt in het Tweespan om een en ander te bespreken maar dat is door Corona helaas niet toegestaan.

Wilt u hier nog op reageren, dan kunt u uw reactie doorgeven voor 20 mei. We kunnen deze dan meenemen naar de vergadering. U kunt uw reactie inleveren op Sagitta 11, Sagitta 13 of in de brievenbus van het Tweespan.

Met vriendelijke groet

Stichting Ons Zonderwijk.