SENIORWEB VELDHOVEN BIEDT HULP OP AFSTAND

 

Vanwege de coronamaatregelen kunnen de computerspreekuren, -workshops en -cursussen van SeniorWeb Veldhoven voorlopig niet in de Bibliotheek Veldhoven plaatsvinden. Vandaar dat de docenten een telefonische én online computerhulpdienst zijn opgestart.

 

Normaal gesproken zijn bezoekers tweemaal per week welkom in de Bibliotheek Veldhoven met hun vragen over het gebruik van smartphone, tablet, pc en internet. Daarnaast geven de docenten regelmatig cursussen en workshops in de bieb. Omdat dit al een tijdje niet meer mogelijk is vanwege de verplichte sluiting van alle bibliotheken in Nederland, bieden de docenten een alternatief in de vorm van computerhulp op afstand.

Juist in deze tijd waarin veel gebruik wordt gemaakt van digitale toepassingen zoals chatten, beeldbellen en online afspraken maken, kan er behoefte zijn aan hulp en ondersteuning. De hulpdienst is op maandag, woensdag en vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar via: 06-28 31 54 14. 
Het is ook mogelijk om via de website een aanvraag te doen voor computerhulp op afstand. Een kort telefonisch contact is gratis. Langdurig telefonisch contact of een online oplossing via Teamviewer of Quick Assist kost € 5,- per half uur met een maximum van € 25,-.

 

Meer informatie: www.seniorwebveldhoven.nl/pc-hulp