THEATER DE SCHALM JUNI 2021

Country Live Café  

Donderdag 10 juni, Theaterconcert
20.00 uur, €15,-  

Country Live Café is een waar genot voor de liefhebbers van Country.. Vier miniconcerten op 1 avond met countrysterren om van te smullen. De Eagles Tribute Band zal grootheden als Pam MacBeth, Jennifer Ewbank en Jacky ieder afzonderlijk begeleiden in een muzikale avond die je vanaf je eigen bank kan volgen. 

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland. Met haar set zet ze haar idool Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers. Jennifer Ewbank verrast ons met een echte Nashville Night. Deze singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren heeft een onbegrensde passie voor muziek en schakelt zonder veel moeite van een gevoelige ballad over naar swingende uptempo pop-country muziek. De Amerikaanse Pam MacBeth is geen onbekende in de Nashville scène. Als veelgevraagd artiest speelde ze in vele music video’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, TV shows en specials van oa. Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar. Haar set is de perfecte blend van wat country te bieden heeft. 

Country Live Café is een éénmalig concert dat live gestreamd gaat worden en waar je als liefhebber van muziek bij geweest moet zijn!

 


The Story Of … David Bowie

Vrijdag 18 juni, Theaterconcert
20.00 uur, €22,50

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Barbra Streisand? Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?

Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het lijdend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Wellicht is Rias op dit moment het meest bekend als gitaarvirtuoos bij ’s lands bekendste roept u maar acts The Originals en De Corona’s waarmee hij bijvoorbeeld drie weken in het Holland Heineken House bij de Olympische Spelen te Vancouver heeft mogen optreden. Of u heeft hem gezien op Lowlands met 2nd Place Driver. Maar afgelopen jaar gooide hij enorm hoge ogen met zijn Bowie interpretaties op o.a. Paaspop en Live XL. Als er één pop artiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende…