DANSGROEP 'KOM DANSEN!' ZOEKT NIEUWE LEDEN

 

Doe je mee?

‘Kom dansen’ komt elke donderdagochtend bij elkaar in ’t Tweespan aan de Mira 2 in Veldhoven. In deze dansgroep voor 55-plussers is ruimte voor nieuwe leden. Om 10.00 uur beginnen we, rond 11.30 uur stoppen we weer. We dansen op internationale folklore-, country- en Latinmuziek. Rond 10.45 uur drinken we  gezellig een kopje koffie of thee en is er tijd om bij te kletsen. De kosten voor een heel seizoen bedragen € 140-. Daarvoor krijg je  maar liefst 46 lessen en er is geen lange zomer- of winterstop.

Van dansen word je blij

Professor dr. Erik Scherder  zei het letterlijk: “van dansen word je blij”. Dansen is goed voor je lijf en ook je brein blijft er fit bij! Dansen in een gezelschap is dus niet alleen gezellig maar ook nog eens goed voor lichaam en geest.

Coronaproof

Er wordt voorlopig nog ‘coronaproof’ gedanst, dus op voldoende afstand van elkaar en met losse handen. Ook voor beginnende dansers is het makkelijk om in te stromen.

Contact

Wil je meer weten? neem contact op met Gerda Maas via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook bellen naar 06 23 77 63 21.

Nieuwe naam en nieuwe docent

Gerda Maas is de nieuwe docent van de groep, die voorheen nog volksdansgroep Adarim heette. “Maar we dansen meer dan alleen volksdansen, er is veel variatie in dans- en muziekstijlen. Daarom was het tijd voor een nieuwe naam: ‘Kom dansen!’.  Doe je mee?”