ZONDERWIJK - Stichting LOEK@YOU lanceert vakantieprogramma LOEK@SUMMER 2018. Dit programma is speciaal voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Graag stellen we ons aan u voor.

 

Stichting LOEK@YOU is een jonge stichting in Veldhoven welke sinds september 2016 hard aan de weg timmert om het gat tussen school en thuiszitten te dichten. De stichting biedt zorg aan kinderen en ontwikkelt interessante projecten voor kinderen en volwassenen die iets extra’s nodig hebben.  

 

Het aankomende project is LOEK@SUMMER. Met dit project heeft de stichting vorig jaar de prijs “één voor Veldhoven” gewonnen. Het programma van LOEK@SUMMER bestaat uit activiteiten van 3 uur verdeeld over 10 dagen. Centraal in deze activiteiten staan de natuur, rust, bewegen, ontdekken en ontmoeten. De eerste week is helaas al bijna voorbij maar voor de tweede week kunnen kinderen zich nog inschrijven.

 

LOEK@SUMMER is een prikkelarm vakantie programma voor kinderen en jongeren die NIET mee kunnen doen aan reguliere zomer vakantieprogramma’s uit de regio. De kinderen die meedoen functioneren dus beter in kleine groepjes. Te denken valt aan kinderen en jongeren met autisme & ADHD, hechtingsproblematiek, prikkelgevoeligheid. Iedereen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar kan mee doen.

 

Kinderen en jongeren kunnen per activiteit inschrijven. Ze kunnen dus kiezen voor activiteiten waarbij de interesse ligt.

 

De groepjes bestaan uit 3 tot 6 kinderen en worden begeleid door onze vele vrijwilligers. Daarnaast zijn er per dag altijd 2 professionals aanwezig. Gezien de kleinschaligheid van het project is het verstandig om snel in te schrijven want VOL = VOL.

 

U kunt uw kind online opgeven via http://www.eventbrite.nl . Als u zoekt op LOEK@SUMMER, ziet u LOEK@SUMMER week 2 staan. Via tickets kunt u het gehele programma zien.

 

Graag ontvangen wij na aanmelding een korte mail met informatie over uw kind waarvan u denkt dat het waardevol voor ons is om te weten. Deze mail kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is belangrijk om deze mail te sturen, dit om misverstanden en onveiligheid bij uw kind te voorkomen.

 

Mocht uw kinderen al eerder aan een leuke activiteit mee willen doen? Kijk op: https://www.facebook.com/groups/loekattalent/

Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.

 

Groeten Team LOEK@YOU

0613080432 - www.lerenopeigenkracht.nl