"DE VLEUGELS VAN MIJN VLUCHT" DOOR RICHARD SNIKKERS

De vleugels van mijn vlucht

Het nieuwe boek van Richard Snikkers uit Veldhoven is verschenen

Op vrijdag 28 oktober is het nieuwe boek 'De vleugels van mijn vlucht - Door Richard, voor Richard' van Richard Snikkers verschenen. Deze biografie wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Als rennen geen zin meer heeft! Toen Richard Snikkers eind 2017 te horen kreeg dat hij ziek was, stortte zijn wereld in. Hij herpakte zich snel en ging met zijn geliefde Karin een groot avontuur aan, om alles uit het leven te halen wat erin zat. Waaronder het schrijven van een boek. Na drie jaar is hij op zesentwintig juli 2020 overleden. Op zijn sterfbed heeft Karin beloofd om zijn boek voor hem af te maken en uit te brengen. Dit heeft ze gedaan met behulp van de kinderen Amber, Indy, Lieke en Sanne en de broers Ronald en Marvin. De vleugels van mijn vlucht is een bijzonder boek met een inspirerende kijk op het leven. Richard heeft nog alles uit het leven gehaald wat erin zat, zijn positiviteit en gedrevenheid was een inspiratie voor vele. Hij heeft nog vele herinneringen kunnen maken met alle kinderen en zijn geliefde Karin.

Over de auteur

Richard is in 1967 geboren in Zwijndrecht. Eén jaar later kreeg hij een broertje, Ronald. Na enkele jaren gingen hun ouders scheiden waardoor hun moeder met Richard en Ronald bij de buurman zijn ingetrokken. Daar volgden vele mishandelingen waardoor de broers uit huis zijn geplaatst. Ze werden van elkaar gescheiden en zijn elkaar uit het oog verloren. Tot Richard te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek was, toen is hij op zoek gegaan naar zijn verleden

Boekgegevens

Titel: De vleugels van mijn vlucht - Door Richard, voor Richard

Auteur: Richard Snikkers

Verschijningsdatum: 28-10-2022   Aantal pagina's: 222

ISBN: 9789464681918                 Geillustreerd: nee

Verkoopprijs: € 22,50                   Uitvoering: Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België