PLEEGGEZINNEN GEZOCHT

Pleeggezinnen gezocht in regio Zuidoost-Brabant

 

Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin. En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in de regio Zuidoost-Brabant. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?

 

Pleegzorginformatieavond in Eindhoven

Maandelijks organiseert Combinatie Jeugdzorg een pleegzorginformatieavond. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen. De eerstvolgende is op maandag 16 januari van 20.00 tot 22.00 uur bij hun op locatie aan de Nuenenseweg 4 in Eindhoven.

 

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond kan via pleegzorg.combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via deze pagina een informatiepakket aanvragen.