COUNTRY LIFE CAFE

Vrijdag 30 april, theaterconcert, V-ticket
20.00 uur, €15,-

Country Live Café is een waar genot voor de liefhebbers van Country.. Vier miniconcerten op 1 avond met countrysterren om van te smullen. De Eagles Tribute Band zal grootheden als Pam MacBeth, Jennifer Ewbank en Jacky ieder afzonderlijk begeleiden in een muzikale avond die je vanaf je eigen bank kan volgen. 

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland. Met haar set zet ze haar idool Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers. Jennifer Ewbank verrast ons met een echte Nashville Night. Deze singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren heeft een onbegrensde passie voor muziek en schakelt zonder veel moeite van een gevoelige ballad over naar swingende uptempo pop-country muziek. De Amerikaanse Pam MacBeth is geen onbekende in de Nashville scène. Als veelgevraagd artiest speelde ze in vele music video’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, TV shows en specials van oa. Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar. Haar set is de perfecte blend van wat country te bieden heeft. 

Country Live Café is een éénmalig concert dat live gestreamd gaat worden en waar je als liefhebber van muziek bij geweest moet zijn!