KENNISMAKERS ONLINE: DOMINIC GRAAT
Dinsdag 20 april, 19.00-20.00 uur | Deelname gratis

‘In actie komen zonder motivatie’ is de titel van de online workshop die Dominic Graat geeft vanuit de Bibliotheek Veldhoven. Dominic Graat is levensstijlcoach bij Dashed Line Coaching. Hij heeft zich de zogenaamde '5 Seconde Methode' helemaal eigen gemaakt, volgens Dominic de eerste stap naar verandering.

Dominic: “Je kunt je eigen gedachte voor zijn, dus voordat je gedachte bepaalt waarom je iets niet zou hoeven doen, kun jij al in actie komen. Wanneer je dit begrijpt en consistent doet dan werk je naar meer focus, zelfvertrouwen en het behalen van de doelen die jij jezelf stelt.”

Tijdens de online workshop geeft Dominic informatie en tips die deelnemers meteen in de praktijk kunnen toepassen


Praktische informatie

De online lezing is op dinsdag 20 april van 19.00 tot 20.00 uur. De lezing is live en interactief, zodat er gelegenheid is om vragen te stellen. Deelname is gratis na aanmelding via: www.bibliotheekveldhoven.nl/motivatie

Over KennisMakers
Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers.
Heeft u een jarenlange passie die u graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, bent u een KennisMaker? Dan kunt u samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.
Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.