BOEKJES & BABBELS: SLAPEN
Dinsdag 13 april, 11.00-12.00 uur | Deelname gratis

Ouders en grootouders kunnen elke tweede dinsdag van de maand gezellig met hun (klein)kinderen aanschuiven bij Boekjes & Babbels.

De bijeenkomsten worden voorlopig online gehouden, vanuit de Bibliotheek Veldhoven. Het programma bestaat uit een voorleesactiviteit voor en opvoedkundige informatie over kinderen van 0 tot 4 jaar.

Slapen
Leesconsulent Maya Pennings van de Bibliotheek Veldhoven leest op dinsdag 13 april voor uit het prentenboek 'Nog even achter mijn oortjes kriebelen' van Jörg Mühle. In dit lieve voorleesboekje wordt het slaapritueel een interactief spel. Peuters kunnen zelf het konijntje naar bed brengen: ze mogen in de handen klappen, het kussen opschudden, nog even achter de oortjes kriebelen en natuurlijk een nachtzoen geven. En op de allerlaatste pagina mogen ze het licht uitdoen. Welterusten, klein konijn! Aan alle deelnemers wordt gevraagd om een knuffel en dekentje bij zich te hebben tijdens het voorlezen.

Jeugdverpleegkundige Maria Kuiper van GGD-Zuidzorg is ook online aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden over jonge kinderen en slapen.


Praktische informatie
Boekjes & Babbels is op dinsdag 13 april van 11.00 tot 12.00 uur. De bijeenkomst is live en interactief, zodat er gelegenheid is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Meer informatie en gratis aanmelden via: www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes