ONLINE WORKSHOP ZICHTBAAR ZIJN ALS PROFESSIONAL
Dinsdag 18 mei, 10.30-12.30 uur | Online | Deelname gratis

Loopbaancoach Tosca Goes geeft informatie en advies over hoe mensen zichtbaarder kunnen worden als professional. De online workshop is gericht op zowel ondernemers als mensen in loondienst.

Over Tosca
Tosca Goes is zelfstandig Noloc erkend loopbaancoach. Haar bedrijf InspiraTos is gevestigd in Veldhoven. Daarnaast is ze actief als De ZichtbaarheidsCoach waarbij ze ondernemers en ondernemingen helpt om zichtbaar zichzelf te zijn.
Tosca: "Ik hou ervan om jou als expert op de juiste manier via LinkedIn in ‘the spotlight’ te zetten. Ik gebruik mijn jarenlange ervaring om jou te helpen bij het (her)vinden en claimen van jouw expertstatus.”

Aanmelden
De workshop is op dinsdag 18 mei van 10.30 tot 12.30 uur en wordt online gehouden. Deelname is gratis na aanmelding via www.bibliotheekveldhoven.nl/zichtbaar

De workshop wordt aangeboden vanuit de Bibliotheek Veldhoven als onderdeel van diverse loopbaanactiviteiten.

Loopbaanactiviteiten
Vijf professionele loopbaanadviseurs houden sinds februari loopbaanspreekuren en workshops vanuit de Bibliotheek Veldhoven. De activiteiten zijn bedoeld voor mensen die werkzoekend zijn, meer plezier en energie uit hun huidige werk willen halen, zichzelf willen ontwikkelen of toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Via de spreekuren krijgen zij persoonlijk advies en de workshops bieden praktische informatie en tips. De spreekuren zijn elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand tussen 12.30 en 14.30 uur. Ze worden online of in de Bibliotheek Veldhoven gehouden, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/loopbaan