KENNISMAKERS ONLINE: VAN ANGST NAAR VERTROUWEN IN 10 STAPPEN
Donderdag 6 mei, 19.30-20.30 uur | Deelname gratis

In dit webinar geeft Carolijn van Gorkum je inzicht in hoe angst je belemmert in je dagelijks leven, terwijl je je daar vaak niet eens bewust van bent. Ze laat zien hoe je in 10 stappen met je angst kunt omgaan, zodat je je vertrouwen vergroot en meer rust in je hoofd krijgt.

Carolijn: “Wil je ook graag zorgelozer leven? Maar heb je last van onrust of angst die jou dagelijks (onbewust) beïnvloedt? Blijf je maar malen in je hoofd? En stel je dingen uit of vermijd je ze zelfs? Dan geef ik je graag tips en advies!”

Carolijn is therapeut en heeft veel ervaring opgedaan met angsten. Ze heeft een eigen praktijk, Rake Inzichten, en geeft cursussen persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert ze schrijfcursussen en schrijfwandelingen. Ze heeft al vaker lezingen over angst verzorgd, omdat ze mensen een hart onder de riem wil steken dat je er echt iets aan kunt doen.

Praktische informatie
De online lezing is op donderdag 6 mei van 19.30 tot 20.30 uur. De lezing is live en interactief, zodat er gelegenheid is om vragen te stellen. Deelname is gratis na aanmelding via: www.bibliotheekveldhoven.nl/angst-vertrouwen

Over KennisMakers
Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers.
Heeft u een jarenlange passie die u graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, bent u een KennisMaker? Dan kunt u samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.
Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.